Luptă cu vremea rece! Mai multe grupe de la o grădiniţa din Capitală sunt încălzite cu reşouri

Embed:

Scăderea bruscă a temperaturilor din ultimele zile se resimte şi în încăperi. Astfel, cei mai afectaţi sunt copiii. În multe grădiniţe din Capitală, administraţia apelează la reşouri pentru a menţine o temperatură de cel puţin 20 de grade, asta până când Termocom va începe furnizarea căldurii.

De aproape o săptămână, trei din cele şapte grupe de la Grădiniţa numărul 46 din sectorul Centru al Capitalei sunt încălzite cu reşouri.

"Dimineaţă când venim, le conectăm, pentru ca până când vin copiii să fie călduţ. Trebuie să fie normal, ca copilul să se simtă bine, să poată lucra", a menţionat o educatoare.

Că nu mai e la fel de cald, o spun şi copiii:

"Ne îmbrăcăm vesta".

"E călduţ, dar ca să nu ne fie frig, ne învelim".

"În grupă trebuie să fie 20 de grade, cel mai cald să fie în WC, iar în dormitoare, puţin mai răcoare. Parcă se respectă temperatura dar sigur că atunci când este încălzirea centralizată e cu mult mai comod", a spus directorul grădiniţei nr.46, Elena Cearcă.

Potrivit reprezentanţilor Termocom, agentul termic va fi livrat abia după ce trei zile la rând se vor înregistra temperaturi mai mici de 8 grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu