Lupta cu kilogramele, în ajun de sărbători. Ce proceduri populare aleg moldovencele

Embed:

În preajma sărbătorilor de iarnă, lupta cu kilogramele în plus devine tot mai grea. Femeile au luat cu asalt sălile de sport ca să arate impecabil în noaptea dintre ani sau ca să încapă în rochia dorită. Şi serviciile centrelor de spa sunt la mare căutare în această perioadă. 

Liposucţia virtuală sau cavitaţia este una dintre cele mai noi metode care ajută la pierderea rapidă a kilogramelor, fără dietă şi bisturiu. Esteticienii spun că tot mai multe femei sunt interesate de această procedură.

"Liposucţia virtuală este o procedură fără durere, non-evazivă este echivalentul la o liposucţie chirurgicală. Elimină grăsimile, foarte bine clientele scad în centimetri, este o procedură care este indicată pentru slăbirea zonală", a declarat medicul estetician, Ana Platonov.

Specialiştii susţin că pentru o siluetă de invidiat sunt necesare cel puţin şase şedinţe. Preţul uneia dintre ele este de 200 de lei.

"Se recomandă de ţinut o anumită dietă în momentul când începem tratamentul, cu o zi înainte este preferabil să nu consumăm grăsimi. Deja după a treia procedură este un rezultat vizibil", a spus medicul Ana Platonov.

Adeptele unui stil de viaţă activ pledează pentru arderea grăsimilor în sălile de sport.

După o oră de antrenament intensiv la sala de sport pot fi arse până la o mie de calorii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu