Lupta cu gheretele instalate ilegal continuă: Peste o sută containere şi frigidere, evacuate

Embed:

Lupta cu gheretele instalate ilegal continuă. Peste o sută de tonete, containere şi frigidere au fost evacuate de la începutul anului doar din sectorul Centru al Capitalei. Autorităţile au fost nevoite să demoleze chiar şi o minifermă de iepuri, care era amenajată pe marginea unei străzi.

Cuştile cu iepuri au fost instalate pe strada Calea Basarabiei. Mai mult, proprietarii au improvizat acolo şi o bucătărie de vară, unde muncitorii găteau de mâncare şi dormeau. Pentru că nu aveau niciun fel de autorizaţie, autorităţile au demolat construcţiile.

”Iată locul lui a fost aici, l-au ridicat, l-au pus pe mașină și îl duc de aici.”

Anume pe strada Calea Basarabiei sunt instalate cele mai multe construcţii neautorizate. Aici găsim vulcanizări, vagoane în care se vând materiale de construcţii sau locuinţe improvizate pentru muncitori. Locuitorii oraşului susţin.

"Pretorul sectorului centru a declarat că demolarea costrucțiilor și punctelor de comerț ilegale va continua și în lunile următoare.
Peste o sută de tonete, containere şi frigidere au fost evacuate", a spus pretorul sectorului Centru al Capitalei, Pavel Rusu. 

În perioada ianuarie - august 2108 pretura sectorului Centru a emis 27 dispoziții de demolare și s-au documentat circa 200 de procese verbale pentru comerț neautorizat, iar amenzile aplicate sunt cuprinse între 3 și 18 mii de lei. Autorităţile dau asigurări că agenţii economici care activează conform legii nu vor avea de suferit.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu