Luptă aprigă în NHL: Los Angeles Kings a învins formaţia Saint Louis Blues

Embed:

Los Angeles Kings rămâne în cursa pentru calificarea în sferturile de finală ale play-off-ului din NHL. Deţinătoarea Cupei Stanley a învins în meciul patru formaţia Saint Louis Blues cu 4-3 şi a egalat scorul la general, după ce a fost condusă cu 2-0.

Los Angeles Kings a învins pe teren propriu echipa Saint Louis Blues după un meci dramatic. Gazdele s-au văzut conduse cu 2-0 în prima repriză, după golurile lui Backes şi Oshie. "Regii" au egalat rapid, prin Jeff Carter şi Dustin Penner. Oaspeţii au ieşit în avantaj în repriza secundă, după ce a marcat din nou Oshie. Los Angeles Kings a revenit spectaculos în ultima parte a meciului, reuşind să înscrie de două ori, prin Anze Kopitar şi Justin Williams, care au stabilit scorul final de 4-3.

New York Rangers a învins cu acelaşi scor formaţia Washington Capitals în cel de-al treilea meci direct din play-off. După această partidă, echipa din capitala Statelor Unite conduce la general cu 2-1. Într-un alt meci, Boston Bruins s-a impus cu 5-2 în faţa formaţiei Toronto Maple Leafs şi a preluat conducerea la general.

Următoarele meciuri dintre aceste echipe vor avea loc în noaptea de opt spre nouă mai. În sferturile de finală ale play-off-ului din NHL se vor califica echipele care vor obţine primele patru victorii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu