Luptă aprigă în NHL! În două partide din cele 5 jucate a fost nevoie de timp suplimentar (VIDEO)

Embed:
Luptă aprigă în liga profesionistă nord-americană de hochei pe gheață! În două partide din cele 5 jucate în decurs de câteva ore a fost nevoie de timp suplimentar pentru a desemna învingătoarele.

Arizona Coyotes i-au învins în deplasare pe Chicago Blackhawks abia în urma seriei de departajare. Gazdele din statul Illinois au început în forță şi au câștigat prima repriză cu scorul de 3-1.

Jucătorii Arizonei Coyotes au revenit mai motivaţi de la vestiare şi au înscris două goluri în doar două minute, ambele - în superioritate numerică.

Scorul egal de 3-3 s-a păstrat şi până la finele timpului regulamentar, dar și după cele 5 minute de over-time. A urmat seria de departajare, iar Coyotes s-au impus cu 2-1.

Pe lângă jocul spectaculos prestat de ambele echipe, partida a fost marcată și de o bătaie ca la carte dintre Dennis Gilbert de la Blackhawks și Jason Demers de la Coyotes.

Chicago Blackhawks a rămas pe locul 13 în clasamentul Conferinţei de Vest, iar Arizona Coyotes a ajuns să împartă locurile 2-4 cu Edmonton Oilers și Colorado Avalanche.

Gruparea din Edmonton tocmai a pierdut în overtime confruntarea de acasă cu Buffalo Sabres, scor final 2-3.

Eroul oaspeţilor a fost Colin Miller, care a marcat golul decisiv.
loading...

Lasă un comentariu