Lupta anului SUSPENDATĂ! Saul Alvarez a fost depistat pozitiv cu clenbuterol

Șoc în boxul mondial! "Lupta anului" dintre Saul Canelo Alvarez și Ghenadi Golovkin, în pericol să nu se dispute.

Pugilistul mexican a fost depistat pozitiv la clenbuterol, după ce a picat un test antidoping, în urma prelevării a două probe, pe 17 și pe 20 februarie. Alvarez a fost suspendat provizoriu, iar Comisia sportivă a statului Nevada a luat decizia de a suspenda și lupta programată inițial pentru data de 5 mai. Boxerul kazah urma să își pună în joc atunci toate cele 4 centuri mondiale la categoria mijlocie, IBF, IBO, WBA, WBC.

Alvarez, fost campion mondial la două categorii de greutate, este unul dintre cei mai titrați pugiliști din ultimii ani, având în palmares meciuri cu adversari celebri, printre care și marele Floyd Mayweather,

Mexicanul are în palmares 49 de victorii, dintre care 34 prin knock-out, o remiză și două înfrângeri. De partea cealaltă Ghenadi Golovkin are 37 de victorii, dintre care 33 înainte de limită și o remiză.

Decizia finală în cazul lui Canelo Alvarez se va lua pe 10 aprilie. Aceasta poate însemna fie o suspendare definitivă pe un termen care urmează să fie stabilit, fie achitarea sa.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu