Luptă acerbă pentru Premiile Oscar. Au fost desemnaţi favoriții la categoria cel mai bun film

Embed:

Anul 2019 a fost bogat în premiere cinematografice, așa că se anunță o luptă acerbă pentru Premiile Oscar, care se vor decerna în luna februarie a anului viitor. Compania de studii analitice Gold Derby a desemnat favoriții la categoria cel mai bun film. Potrivit specialiștilor, cele mai mari șanse le are filmul "The Irishman", în regia lui Martin Scorsese.

Pelicula are o distribuție legendară, cu Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci. Filmul este bazat pe fapte reale și încearcă să facă lumină în cazul dispariției lui Jimmy Hoffa, liderul sindical care în anii '60 ai secolului trecut era al doilea cel mai influent om din SUA, după preşedinte. Un alt favorit la Oscarul pentru cel mai bun film este "Once Upon a Time ... In Hollywood".

Cel de-al nouălea lungmetraj al lui Quentin Tarantino, cu Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino şi Margot Robbie în distribuţie povestește istoria a doi actori fără succes care încearcă să își găsească locul la Hollywood.

În top zece al filmelor favorite la Oscar se mai numără "Marriage Story", "1917", "Joker" şi "Scandal".

Se anunță o luptă acerbă și la categoria cel mai bun actor în rol principal. Favoritul analiștilor de la Gold Derby este Joaquin Phoenix, pentru rolul din "Joker".

Printre favoriți se mai numără Robert De Niro, pentru rolul principal din filmul "The Irishman", și Leonardo Di Caprio, pentru interpretarea din "Once Upon a Time ... In Hollywood".

Oscarul pentru cel mai bun regizor îl va primi Martin Scorsese sau Quentin Tarantino, potrivit celor de la Gold Derby.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu