LUPTĂ ACERBĂ CU GREUTATEA. O femeie a recurs la operaţia de reducere a stomacului pentru a pierde din SUTELE DE KILOGRAME

Embed:
Luptă aprigă cu kilogramele. Natalia Rudenko, cea mai grasă femeie din Volgograd, Rusia a reuşit să slăbească 45 de kilograme. După ce şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului, femeia în vârstă de 36 de ani cântăreşte 225 de kilograme.

Greutatea ei încă se va reduce. Astfel, vecinii de la etajul inferior nu vor mai trăi cu teama că ar putea să le spargă tavanul din cauza paşilor grei. 

Mai mult ca atât, vecinii s-au mai plâns că atunci când Natalia făcea baie, apa din cadă curgea în apartamentul lor. Femeia se declară acum fericită, mai sănătoasă şi se pregăteşte să devină mamă.

La sfârşitul anului trecut, rusoaica s-a adresat unui post de televiziune de la Moscova ca să o ajute să slăbească. Tot atunci, în cadrul unei emisiuni, iubitul ei a cerut-o în căsătorie.

Natalia a mărturisit că în ciuda eforturilor sale de a respecta diete şi să consume până la 1.500 de calorii pe zi, kilogramele nu se reduceau. 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu