Lună Nouă în Vărsător pe 28 ianuarie. Fenomenul va avea un EFECT MAJOR asupra vieţii noastre

Fenomenele astrologice ne influențează viața într-un mod surprinzător. Mișcarea planetelor ne influențează energiile și relațiile cu cei din jurul nostru. Luna Nouă de vineri, 28 ianuarie, ne va schimba relația cu flacăra noastră geamănă, evoluând-o într-un mod care ne va permite să ne redescoperim pe noi înșine, scrie Realitatatea.net.

Înainte de a explica modul în care această conjunctură ne va schimba relația cu noi și cu ceilalți, trebuie să știm cine anume este flacăra noastră geamănă. Nu, nu este vorba despre sufletul nostru pereche, ci despre cineva cu care avem o legătură mult mai intensă.

Cu sufletul pereche avem o legătură ideală, însă cu flacăra pereche se întâmplă exact opusul, ea fiind oglinda noastră perfectă. Această legătură poate fi ori extrem de pasională, ori extrem de dureroasă. Această persoană specială ne trezește cele mai ascunse simțuri și ne face să ne dăm seama de ceea ce suntem cu adevărat.

Relația cu flacăra noastră pereche este asemănătoare cu cea dintre zeii egipteni Isis și Osiris. Fiecare își folosește puterea și forța, care ajută la repararea și vindecarea trupurilor și a sufletelor. Deoarece ne vedem sufletul dezgolit în imaginea celuilalt, acest lucru poate fi uneori dificil de acceptat, iar asta poate crea deseori tensiuni.

Așadar, începând cu data de 28 ianuarie, trebuie să acordăm o atenție specială relației cu această persoană din viața noastră, deoarece acest fenomen ne poate pune într-o situație dificilă și ne poate afecta relația, provocând mult tumult emoțional.

Cu toții avem o flacără geamănă, dar acest lucru nu înseamnă că vom rămâne cu acea persoană tot restul vieții. Totuși această persoană specială ne va ajuta să ne descoperim mai bine și să evoluăm.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu