Luna august a deschis sezonul despărţirilor. Miliardarul Roman Abramovici se desparte după o relaţie de zece ani

Luna august a deschis sezonul despărțirilor în rândul personalităților renumite. Doar în ultimele două zile, trei cupluri au anunțat că pun capăt relației. Pe listă se află și miliardarul rus Roman Abramovici.

Patronul clubului de fotbal Chelsea, Roman Abramovici a anunțat într-un comunicat că se desparte de partenera, Daria Jukova după o relație de zece ani. Ce doi au doi copii, un băiat de opt ani pe nume Aron Alexander și o fată de patru ani pe nume Leia. Omul de afaceri de 49 de ani nu a precizat care este cauza despărțirii. Roman Abramovici este unul dintre cei mai bogați oameni din Rusia, iar potrivit estimărilor Forbes averea sa se ridică la nouă miliarde de dolari. Înaintea relației cu Daria Jukova, Abramovici a mai avut două căsătorii din care au rezultat cinci copii. În 2007, el s-a despărțit de fosta sa soție, Irina Abramovici, iar divorțul lor a fost calificat drept cel mai scump din lume. După partaj, Abramovici a rămas mai sărac cu zece miliarde de dolari. Și actorii Chris Pratt şi Anna Faris divorțează, după opt ani de căsnicie.

"Voi împărți mâncarea cu femeia cu care vreau să mă însor."

Iar actrița americană Amber Heard, care este şi fosta soţie a lui Johnny Deep se desparte de inventatorul și magnatul Elon Musk. Potrivit Forbes, Elon Musk în vârstă de 45 de ani, este șeful de la Tesla Motor și SpaceX şi are o avere estimată la aproape 15 miliarde de dolari. Presa de peste Ocean scrie că cei doi se despart din cauza carierei, de care sunt preocupați mai mult decât de viața de cuplu.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu