Lumea întreagă, UIMITĂ. Cum a ajuns un restaurant din Londra să fie pe primul loc fără ca el să existe (VIDEO)

Un scriitor freelancer a făcut un experiment care a uimit pe toată lumea: a creat un restaurant care a ajuns în topul celui mai cunoscut site de review-uri, deși localul nu exista.

Oobah Butler a avut ideea de a transforma șoprunul casei sale în cel mai bun restaurant din Londra. În trecut, el era plătit de proprietarii de restaurante să scrie cronici bune pentru localurile lor, deși nu luase niciodată masa acolo, potrivit libertatea.ro.
 
Practic, tânărul a ajuns la concluzia că site-ul de review-uri este o realitate falsă, recenziile care sunt de cele mai multe ori falsificate ajutând propietarii să câștige mici averi din nimic.
 
Scriitorul și-a folosit șopronul din Dulwich, Londra, pentru crearea unui nou restaurant pe care l-a postat pe TripAdvisor: "The Shed a Dulwich". Apoi, Butler și-a cumpărat un telefon de unică folosință și un domeniu pentru construirea unui site oficial.
 
Tânărul s-a gândit apoi la conceptul restauranului și a făcut un meniu, denumind toate felurile de mâncare după o stare de spirit. Ce s-a întâmplat mai departe, a fost uimitor.
 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu