Lumea întreagă, ŞOCATĂ. Motivul pentru care un tată şi-a închis fiica într-o cuşcă

Un american de 42 de ani din New York a fost arestat de autorităţi pentru că şi-a închis fiica adolescentă câteva zile într-o cuşcă pentru că îşi făcea prea multe selfie-uri cu filtre cu feţe de câini, prin aplicaţia Snapchat.

Tânăra de 17 ani, pe nume Monica, a fost sunată de mai multe ori de bunica sa. Văzând că nepoata sa nu mai dă niciun semn de viaţă, ea a decis să meargă la casa fiului său pentru vedea dacă lucrurile sunt în regulă, iar atunci a dat peste tânăra închisă în cuşcă. Bătrâna a chemat poliţia, scrie realitatea.net.

Potrivit oamenilor legii, adolescenta a stat în cuşcă trei zile şi a fost hrănită cu bobiţe pentru câini. Tatăl tinerei a declarat la poliţie că a găsit pe pagina de Facebook a fetei mai multe poze în care aceasta arăta ca un câine. A întrebat colegii de la serviciu cum au fost făcute pozele, iar atunci a aflat de Snapchat.

Bărbatul nu a fost încântat de faptul că fiica sa a ales să arate ca un câine pe Internet, aşa că a pedepsit-o în modul descris mai sus. Autorităţile au plasat-o pe adolescentă în custodia bunicii.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu