Luka Jovic a fost prezentat oficial de Real Madrid

Fotbalistul sârb Luka Jovic a făcut primii paşi pe gazonul stadionului Santiago Bernabeu. Noul jucător al echipei Real Madrid a fost prezentat oficial de clubul spaniol.

Îmbrăcat în echipamentul "los blancos", atacantul în vârstă de 21 de ani a jonglat cu o minge, iar apoi a trimis câteva în tribune.

Jovic a semnat un contract pe 6 sezoane cu Real Madrid. "Galacticii" l-au cumpărat pe fotbalistul sârb de la Eintracht Frankfurt pentru 60 de milioane de euro, plus cinci drept bonusuri."Sunt cel mai fericit om din lume, deoarece am semnat cu un club atât de mare. Sunt foarte emoţionat. Sunt sigur că am făcut alegerea corectă şi voi da totul pentru a ajuta echipa Real Madrid să cucerească cât mai multe trofee." 

"Felicitări şi mulţumesc pentru că ai ales acest tricou pentru a creşte şi a deveni unul din cei mai buni atacanţi din lume. Ai ajuns aici, dar ştim că multe alte cluburi au dorit să te transfere, deoarece eşti talentat şi harnic."În tricoul echipei Eintracht Frankfurt, Jovic a marcat 27 de goluri şi a oferit 7 pase decisive în sezonul recent încheiat.
În cariera lui, fotbalistul sârb a mai jucat pentru Benfica Lisabona şi Crvena Zvezda Belgrad.