Luis Suarez este lăudat de antrenor şi aşteptat de suporteri să arate performanţe

Embed:

Catalanii aşteaptă cu nerăbdare ca Luis Suarez să debuteze într-un meci oficial pentru Barcelona. Antrenorul vicecampioanei Spaniei, Luis Enrique, l-a lăudat pe atacantul uruguayan şi a declarat că Suarez este gata să joace după ce a fost suspendat patru luni. Mai mult, Enrique a anunţat că fotbalistul a revenit la forma în care era la Mondialul din Brazilia.

"El a revenit la forma bună și va fi gata de joc. Este greu de spus exact dacă este pregătit sută la sută, 90 sau 80 la sută. Simt că şi-a îmbunătăţit calitatea jocului, deoarece s-a pregătit bine", a comentat antrenorul Barcelonei, Luis, Enrique.

Luis Suarez va putea evolua pentru Barcelona chiar în partida cu Real Madrid, care va avea loc săptămâna viitoare. Până atunci, Barcelona va juca în etapa a opta din Campionatul Spaniei cu nou promovata Eibar. Partida se va juca sâmbătă seara, cu începere de la ora 21:00, pe stadionul Camp Nou.

Echipa catalană este lider în Primera Division fără nicio înfrângere suferită şi fără niciun gol încasat. De partea cealaltă, Eibar ocupă locul nouă, având nouă puncte.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu