Luis Suarez ar putea fi indisponibil o lună

Luis Suarez, fotbalistul echipei FC Barcelona, înlocuit în prima repriză a meciului de vineri de la Bilbao (0-1), a suferit o accidentare musculară la gambă, a anunţat sâmbătă campioana Spaniei, ce ar putea fi lipsită o lună de atacantul uruguayan, scrie agerpres.ro.


"Suferă de o accidentare la muşchiul solear de la piciorul drept", a scris Barca într-un comunicat, fără să precizeze cât timp va fi indisponibil jucătorul.

Potrivit unor media spaniole, printre care ziarul catalan El Mundo Deportivo, Suarez va pierde meciul de acasă cu Betis Sevilla, de pe 25 august, din etapa a doua a campionatului, şi are şanse mici să fie apt de joc pentru întâlnirea din deplasare cu Osasuna de pe 31 august.

Suarez ar putea reveni doar în derby-ul cu Valencia de pe 14 septembrie, după ce La Liga va fi întreruptă pentru meciurile echipelor naţionale.

Absenţa lui este o nouă lovitură grea pentru Barca, ce nu a contat la Bilbao pe marea sa vedetă Lionel Messi, nerefăcut complet după o accidentare la gambă. Argentinianul ar putea totuşi reveni împotriva lui Betis.

Barca nu mai pierduse în prima etapă din La Liga din 2008.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu