Luis Garcia Plaza, noul antrenor al FC Villarreal

Embed:
FC Villarreal nu a stat mult timp fără antrenor. La o zi după ce l-a demis pe Javier Calleja, conducerea clubului spaniol l-a adus în locul său, la timona echipei, pe Luis Garcia Plaza. Noul tehnician a fost deja prezentat. El a semnat cu "submarinul galben" un contract valabil până la finalul sezonului în curs.

Luis Garcia Plaza a condus și primul antrenament. El a mai pregătit, în trecut, alte două formaţii din primul eșalon valoric al fotbalului spaniol: Getafe şi Levante. În ultimii 4 ani şi jumătate, însă, a antrenat echipe de club din Emiratele Arabe Unite şi China.

Deja joi, Luis Garcia Plaza va debuta pe banca tehnică a lui FC Villarreal, într-un meci din Liga Europei, acasă, cu Spartak Moscova.

"Avem două finale până la sfârşitul anului. În special cea de joi, e o finală pe care sper să o câştigăm şi, astfel, să începem să reconstruim jocul echipei aşa cum știu eu", a menţionat Luis Garcia Plaza, antrenorul echipei Villarreal.

Meciul de pe Estadio de la Ceramica, de pe 13 decembrie, va putea fi urmărit în transmisiune directă la Canal 3, cu începere de la ora 19:55.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu