Luis Felipe Scolari vrea să formeze o echipă care să fie de NEÎNVINS în Campionatul Mondial din acest an

Embed:

Antrenorul naţionalei Braziliei, Luis Felipe Scolari, vrea să formeze o echipă care să câştige fără probleme Campionatul Mondial din acest an. Acesta a anunţat cei 16 jucători care se vor pregăti pentru amicalul cu Africa de Sud din martie, iar în lot nu sunt mari schimbări. Scolari a convocat doar un jucător care nu a evoluat încă sub comanda lui la naţională.

Principala surpriză din lotul lui Scolari pentru amicalul cu Africa de Sud este mijlocaşul lui Manchester City, Fernandinho. Acesta a mai jucat la prima reprezentativă în timpul mandatului lui Mano Menezes, în 2012.

Pe lista lui Scolari se regăsesc şi vedetele fotbalului brazilian, Neymar, Oscar şi Lucas Moura, alături de jucători experimentaţi, precum Kaka, Dani Alves, David Luiz sau Fred.

"Este important să formăm o echipă, un colectiv tare. Fiecare fotbalist poate juca, dar important este să fie o echipă bine închegată. Cupa Mondială nu înseamnă doar două sau trei meciuri, ci mai multe partide amicale şi cantonamente", a spus selecţionerul Braziliei, Luis Felipe Scolari.

Naţionala Braziliei va pleca în Africa de Sud cu un lot format din 19 jucători. Scolari va anunţa până pe 24 februarie alţi patru fotbalişti care vor fi convocaţi.

Brazilia va juca împotriva Africii de Sud pe cinci martie, la Johannesburg. Echipa lui Scolari mai are programat încă un amical până la startul Cupei Mondiale, cu Serbia. La turneul final, Brazilia este într-o grupă cu Croaţia, Mexic şi Camerun.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu