Lucrul fără de care Regina Marii Britanii nu pleacă niciodată într-o călătorie

Dintre toate lucrurile din lume de care regina Marii Britanii ar putea avea nevoie atunci când pleacă în călătorii, există unul care nu este atât necesar, cât poftit foarte tare de Elisabeta a II-a, scrie libertatea.ro.

Ori de câte ori călătorește, fie că este vorba de o călătorie cu trenul, cu mașina sau cu avion, Elisabeta a II-a are întotdeauna la ea un anumit pachețel, potrivit mirror.co.uk.

Regina are o plăcere deosebită pentru un tort de biscuiți cu ciocolată. Pentru acest răsfăț ea apelează la bucătarii regali pe care îi ia cu ea în călătorii.

Adorația secretă a reginei a fost făcută publică de bucătarul șef regal, Darren McGrady, care gătește pentru familia regală de mai bine 15 ani.

„Regina Elisabeta a II-a servește în fiecare zi câte o felie din tortul de biscuiți cu ciocolată”, a mărturisit bucătarul.

Pentru că acest desert este unul preferat de Regină, atunci când Prințul William s-a căsătorit cu Kate Middleton, ea a decis ca la sfârșitul ceremoniei să se servească un tort de biscuiți cu ciocolată făcut din 1.700 de biscuiți și 17 kilograme de ciocolată.

Darren McGrady a mai spus că Regina nu este un mare fan al cartofilor, al pastelor și al usturoiului. În general, o deranjează toate alimentele care conțin amidon. În schimb, dieta ei zilnică este compusă din pește sau pui la grătar cu multe legume și fructe proaspete.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu