Lucrările de construcţie a havuzului din parcul Valea Trandafirilor au fost prelungite (FOTOREPORT)

Lucrările de construcţie a havuzului din parcul Valea Trandafirilor au fost prelungite. Şeful Direcţiei locativ-comunale a Primăriei Chişinău, Ion Burdiumov, a precizat că de vină ar fi precipitaţiile abundente din ultima perioadă, dar şi tranzacţiile cu agenţii economici, încheiate abia luna trecută.

Deşi autorităţile au anunţat despre reabilitarea havuzului şi a zonei adiacente încă din luna aprilie, responsabilii au dat un nou termen pentru darea în exploatare - 31 iulie.

Lucrările de construcţie a havuzului din parcul Valea Trandafirilor erau în toi astăzi. 

"Havuzul este la 95 de procente gata. Restul, prin împrejur nu vă pot spune, nu suntem noi responsabili".

Agentul economic responsabil de amenajarea teritoriului adiacent, urmează să ducă la capăt lucrările, în cel mult două săptămâni, scrie canal3.md.

"Agentul economic ne promite în două săptămâni, dacă condiţiile climaterice o să ne permită şi dacă nu vor fi ploi, finalizează amenajarea în jurul havuzului, tot în această perioadă va fi instalat şi un teren de joacă pentru copii. Ne planificăm la sfârşitul lunii iulie să-l dăm în funcţiune", a spus şeful de la Direcţia locativ-comunală, Primăria Chişinău, Ion Burdiumov.

Locuitorii Capitalei spun că abia aşteaptă inaugurarea havuzului.

"Minunat, dacă îl vor reabilita. Măcar ceva să fie frumos, să ne bucure ochii".

Alţii spun că procesul decurge prea lent.

"Încet, încet merg, dar eu cred că o să meargă spre bine tot ce fac aici, eu cred că o să fie frumos la sfârşit".

Pentru lucrările de reconstrucție a havuzului, din bugetul municipal au fost alocate 3,6 milioane de lei. Renovarea acestuia este parte a Proiectului de reabilitare a Parcului Valea Trandafirilor

Lasă un comentariu