"Lucifero" pe patru roţi! Wheelsandmore introduce noul Lamborghini Huracan cu un plus de cai putere

Casa de tuning Wheelsandmore a prezentat un pachet special pentru Lamborghini Huracan. Botezat LP850-4 Lucifero, proiectul Wheelsandmore vine cu o câteva modificări estetice şi cu un plus de cai putere sub capota.

Pentru început, la nivel exterior, vedem un set de jante speciale de 20 şi 21 de inch din aliaj ce beneficiază de un prezon central fals.

Sub capota, unitatea V10 de 5.2 litri poate fi modificată în trei etape. Prima etapa aduce cu sine un sistem de evacuare special, filtre de aer sport şi un sistem ECU recalibrat. În urma acestor modificări, motorul lui Huracan dezvoltă 640 de cai putere şi 600 Nm, cu 30 de cai şi 40 Nm mai mult faţă de versiunea de serie.

Etapa a doua a kit-ului de performanţă include un compresor nou, un ambreiaj special şi un diferenţial blocant. În urma acestor modificări, puterea lui Huracan a crescut la 777 de cai putere şi 700 Nm.

Ultimul stagiu al pachetului pregătit de Wheelsandmore promite 850 de cai putere şi 730 Nm. Pentru moment, oficialii casei de tuning încă nu au dezvăluit modificările prin care au ajuns la aceste valori.

O galerie FOTO cu noua bijuterie auto, vedeţi pe Autostrada.md 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu