Lucian Bute şi Jean Paul Mendy au trecut proba cântarului oficial înainte de marea bătălie

Embed:

Lucian Bute, campionul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, şi adversarul său, francezul Jean Paul Mendy, au trecut proba cântarului oficial înaintea marelui meci de sâmbătă.

Cu o zi înaintea marelui meci, pugiliştii Lucian Bute şi Jean Paul Mendy au trecut cu bine proba cântarului oficial. Cei doi boxeri s-au încadrat în limita categoriei de 76,2 kilograme, Bute a reuşit să se situeze la doar 54 grame sub limită. Românul cântăreşte 76,15 kilograme, iar Mendy 75,3 kilograme.

Pentru a nu avea emoţii la cântarul oficial, Lucian Bute a urmat un program special cu o zi înainte de cântarul oficial. Nu a mâncat decât la prânz, o simplă gustare şi pentru a transpira cât mai mult s-a antrenat îmbrăcat cu geacă specială. Însă boxerul român a dezvăluit că a avut emoţii, ca înaintea oricărei intrări în categorie, iar ultimul kilogram a fost cel mai dificil de dat jos.

Lucian Bute îşi va pune în joc centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, sâmbătă, în cadrul galei "Campion pentru România". Astfel, Bute îşi va putea apăra titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF pentru a opta oară.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu