Lucas Silva a revenit pe teren, după o pauză de opt luni cauzată de probleme cardiace

Lucas Silva va putea juca fotbal din nou. După o pauză de opt luni cauzată de problemele sale cardiace, brazilianul lui Real Madrid a revenit pe teren pentru un meci caritabil. Acesta a luat parte la evenimentul Champions for Life, care a avut loc la Sevilla, pe stadionul lui Betis, ”Benito Villamarin”, scrie digisport.ro.

Meciul caritabil a avut loc între o selecționată andaluză și o selecționată a jucătorilor din La Liga. La fel ca și coechipierul său de la Real Madrid, Mariano Diaz, Lucas Silva a făcut parte din echipa campionatului.

Jucătorul care va împlini 24 de ani în luna februarie anului următor revenise la antrenamente încă din septembrie, asta după ce, timp de 60 de zile nu a făcut deloc efort.

În vară, Lucas Silva a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă și s-a pus chiar problema ca acesta să își încheie cariera.

Brazilianul a ajuns la Real Madrid în ianuarie 2015, de la Cruzeiro și a semnat un contract valabil pe cinci ani și jumătate. Suma de transfer nu a fost făcută publică, însă, la acel moment, se vorbea că aceasta s-ar ridica la 14 milioane de euro. În plus, în urma documentelor făcute publice de ancheta Football Leaks, jucătorul ar avea o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro.

După ce a jucat doar nouă meciuri pentru Real în a doua parte a sezonului 2014-2015, Lucas Silva a fost împrumutat de către madrileni, în următoarea stagiune, la Olympique Marseille. Ultimul meci oficial în care Lucas Silva a evoluat a avut loc în aprilie, atunci când el se afla în lotul francezilor.

În vară, s-a pus problema ca brazilianul să ajungă în Portugalia, la Sporting, însă el a picat vizita medicală, iar apoi i s-a descoperit acea problemă la inimă.

În fereastra de transferuri din iarnă, Lucas Silva ar putea fi împrumutat de către Real Madrid la un alt club.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu