Luca Poclit îl va întâlni pe brazilianul Flavio Pina De Sousa la turneul "Eagles Fighting Championship"

Test de rezistenţă pentru luptătorul moldovean de arte marţiale mixte, Luca Poclit! Campionul în categoria de până la 77 de kilograme îl va întâlni pe brazilianul Flavio Pina De Sousa la turneul "Eagles Fighting Championship", programat la Chişinău pentru 16 februarie.

"Eu, fiind campion, o să demonstrez măiestria mea şi o să demonstrez mie însuşi ca pot să-l înving. Nu este nimic imposibil", a spus luptătorul, Luca Poclit.

Sud-americanul nu este un adversar uşor de bătut. La ultima ediţie a competiţiei de MMA din Republica Moldova, De Sousa a pierdut la puncte duelul echilibrat cu Valeriu Mircea.

"Lui Luca îi va fi foarte greu, deoarece brazilianul este foarte experimentat şi a avut o luptă foarte interesantă şi destul de puternică cu renumitul moldovean Valeriu Mircea", a spus preşedintele Asociaţiei FEA, Dorin Damir.

"Eu vin din lupte libere şi îmi este mai uşor să duc lupta la sol. În timpul pregătirii am avut un regim strict şi alimentaţie corectă. Am avut o pregătire cu sportivi foarte experimentaţi, foarte puternici",  a spus luptătorul, Luca Poclit.

Turneul va include 15 lupte şi este organizat de Asociaţia FEA.

Lasă un comentariu