LOZANO, TRANSFER RECORD. Napoli a plătit pentru mexican 40 de milioane de euro

Embed:

Napoli a oficializat transferul mijlocașului Herving Lozano. Internaționalul mexican a fost achiziționat de la PSV Eindhoven contra sumei de 40 de milioane de euro. Este cel mai scump transfer efectuat de clubul napoletan all-time.

Fotbalistul mexican a semnat un contract pe 5 ani cu clauză de reziliere de 130 de milioane de euro. Potrivit presei britanice, Lozano va avea un salariu anual de 4 milioane 500 de mii de euro.

Mexicanul s-a antrenat deja alături de noii săi coechipieri și ar putea juca deja în partida din deplasare cu Fiorentina din cadrul primei etape a Seriei A. Herving Lozano a cucerit titlul în Olanda cu PSV în anul 2018. În tricoul "roș-albilor" mijlocașul a înscris 40 de goluri în 79 de partide jucate.

Clubul din Eindhoven a realizat un profit important cu Lozano, pe care l-a cumpărat în 2017 de la clubul mexican Pachuca cu 11 milioane de euro.

Herving Lozano a jucat 35 de partide în tricoul echipei naţionale a Mexicului și a marcat 9 goluri.

PSV Eindhoven i-a găsit rapid un înlocuitor fotbalistului mexican. Olandezii l-au împrumutat pentru un an pe atacantul grec Kostas Mitroglou de la Olimpique Marseille.

Lasă un comentariu