LOVITURĂ SUB CENTURĂ! Vladimir Voronin îl atacă dur pe Dorin Chirtoacă. REACȚIA edilului (VIDEO)

Embed:

Primarul Capitalei, Dorin Chirtoacă, a fost atacat dur de preşedintele PCRM, Vladimir Voronin.

În timpul prezentării candidatului PCRM la postul de primar al Capitalei, fostul preşedinte al statului s-a luat de viaţa personală a edilului liberal.

Voronin a declarat că primarul Chirtoacă ''nu are nici familie, nici neam, în afară de Mişa Ghimpu''.

''Şi acela nu are copii şi nici acesta nu are. Şi noi vrem ca el să ne facă terenuri de joacă pentru copii, stadioane, bazine de înot. O să aşteptaţi, dacă îl alegeţi iar'', a spus Voronin, fiind aplaudat furtunos de cei prezenți în sală.

La rândul său, Dorin Chirtoacă a scris pe o rețea de socializare că Vladimir Voronin este un bădăran și "soldafon" sovietic.

"Așa ai rămas și așa o să mori. Când ajungi să faci atac la persoană, înseamnă că nu ai niciun fel de argumente. Și ce faci atunci, cobori sub centura ("nije poiasa")... Da, m-am cam luat cu Primăria și treburile orașului în ultimii 10 ani, ca să facem ceva pentru oamenii pe care îi furați cu toții de 25 de ani, de v-ați unit acolo în Parlament ca să nu ajungeți pe mâna Justiției. Dar o să vină ziua când UE și DNA vor trece și Prutul. După alegeri, o să-mi fac o familie și o să am și copii, dar cu siguranță la nuntă nu o să te chem și nici la botez", a scris edilul Capitalei.

PUBLIKA.MD precizează că, luni, Dorin Chirtoacă a fost atacat şi de politicianul Sergiu Coropceanu.

''Dacă nu ai copii, du-te şi te însoară, fă-ţi copii şi ai grijă", a declarat Coropceanu.

"De viaţa personală nu te lega, că te tund la zero", a spus atunci în replică Dorin Chirtoacă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu