LOVITURĂ pentru DiCaprio! Unul dintre cele mai bune filme ale sale, SECHESTRAT de Fiscul american

Drepturile filmului "Lupul de pe Wall Street" au fost sechestrate de Fiscul american, într-un caz de corupţie şi evaziune fiscală care a început în Malaezia şi care are legături cu lumea financiară americană, inclusiv cu cea mai influentă bancă de pe Wall Street, Goldman Sachs, informează zf.ro.

Astfel, procurorii urmează să anunţe una dintre cele mai mari "capturi" de acest gen din istoria Statelor Unite, investigaţiile lor scoţând la iveală o evaziune de aproape un miliard de dolari, scrie WSJ.

În continuare, autorităţile urmează să deschidă miercuri dimineaţă procese civile, punând sub sechestru averi de până la un milion de dolari, însemnând proprietăţi şi alte bunuri de valoare care ar fi fost însuşite în mod ilegal, potrivit surselor implicate în acest dosar.

Celebrul cotidian american Wall Street Journal a descoperit că filmul Lupul de pe Wall Street, regizat de Martin Scorsese şi cu Leonardo DiCaprio în personajul principal, a fost finanţat cu sute de milioane de dolari într-un circuit financiar care are la bază bani din Malaezia.

De un an în Malaezia este un scandal imens care îl implică şi pe primul Ministru Najib Razak, conform căruia fondul de investiţii 1MDB s-au sifonat bani care au plecat inclusiv în conturile acestui prim ministru.

Anchetatorii americani au descoperit că 155 milioane de dolari, având ca origine acest fond au ajuns prin numeroase circuite financiare să finanţeze filmul Lupul de pe Wall Street.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu