Lovitura pe piaţa transferurilor! Speranţa Nisporeni a semnat cu un fost jucător la Steaua Bucureşti

Embed:

Speranţa Nisporeni a dat lovitura pe piaţa transferurilor! Nou-promovata a semnat cu Mihai Onicaş, fost jucător la Steaua Bucureşti şi a naţionalei de tineret a României.

Mihai Onicaș a semnat cu Speranţa Nisporeni un contract valabil pe un an. Fostul mijlocaş al formaţiei Steaua Bucureşti a debutat pentru noua sa echipă în amicalul cu Saxan Ceadîr-Lunga, încheiat la egalitate, scor 0-0.

"Din punctul meu de vedere este un pas înainte. Aici campionatul este în continuă creştere şi mă bucur că am făcut acest pas", a declarat jucătorul Speranța Nisporeni, Mihai Onicaş.

Mihai Onicaș era văzut în urmă cu 5 ani drept unul dintre cei mai promițători mijlocași centrali din Campionatul României, iar mulți specialişti chiar îl numeau drept înlocuitorul lui Rădoi la Steaua. El a mai jucat în carieră la Târgu Mureş, Viitorul Constanţa, Unirea Urziceni şi Politehnica Iaşi.

În sezonul trecut, Onicaş, în vârstă de 25 de ani, a evoluat la Olimpia Satu Mare din Liga 2-a din România.

"În Liga a doua din România nu prea mai există interes. Vroiam mereu să revin în Liga 1, însă nu am reuşit să o fac. În schimb am ajuns în prima ligă din Moldova", a mai spus Onicaș. 

Un alt român, Clement Pălimaru, care a declarat zilele trecute că va rămâne la Speranţa Nisporeni, nu a mai semnat cu nou-promovata. El s-a întors deja în România.

"Avem foarte mulţi atacanţi, iar el nu este în formă acum. Sunt de părere că deocamdată nu avem nevoie de el. Să fi fost în formă mai bună, poate şi luam decizia să rămână, însă avem atacanţi", a spus antrenorul Speranței, Cristian Efros. 

Speranţa Nisporeni ar putea semna şi cu unul dintre cei mai experimentaţi atacanţi din Moldova, Ghenadie Orbu. La echipă urmează să vină în probe mai mulţi jucători.

"Aşteptăm demult să vină câţiva jucători nigerieni, însă există ceva probleme cu vizele. Aşa e procesul de obţinere a actelor, e mai dificil. Aşteptăm să vină şi vom vedea ce va fi până la urmă",a mai spus Efros. 

Speranţa Nisporeni va juca în prima etapă a noului sezon cu o altă nou-promovată, Petrocub Sărata Galbenă.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu