Lovitură grea pentru naţionala Moldovei la fotbal. Alexandru Epureanu nu va putea evolua şase luni

Embed:

Lovitură grea pentru naţionala Moldovei la fotbal. Căpitanul Alexandru Epureanu nu va putea evolua şase luni pentru selecţionată din cauza unei accidentări.

Liderul naţionalei, Alexandru Epureanu s-a accidentat în amicalul cu Luxemburg, iar problema sa la genunchi a recidivat în partida cu Liechtenstein din preliminariile EURO-2016, încheiată la egalitate, scor 1-1.

"Cred că miercuri o să fac operaţie, pentru că ar fi trebuit de făcut câteva formalităţi. Am găsit o clinică, oamenii mi-au spus că acolo lucrează un chirurg foarte bun. Până acum nu am avut aşa gen de accidentări, la care trebuiau operaţii. Normal, nu sunt într-o stare prea bună", a declarat căpitanul naționalei Moldovei, Alexandru Epureanu. 

Astfel, fundaşul de 28 de ani riscă să nu joace pentru prima reprezentativă în ultimele patru meciuri din toamnă din preliminariile Campionatului European. Moldova ocupă ultimul loc în grupa G, cu două puncte acumulate în şase partide disputate. Alexandru Epureanu va rata meciurile cu Austria şi Muntenegru din luna septembrie, dar şi cele cu Rusia şi Suedia din octombrie.

Alexandru Epureanu a jucat pentru naţionala Moldovei în 69 de meciuri, reuşind să marcheze de şapte ori. 

 
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu