Lovită chiar pe trecerea de pietoni! Locuitorii capitalei: Zona este periculoasă

Embed:

O femeie de 40 de ani a ajuns la spital după ce a fost lovită de un automobil chiar pe trecerea de pietoni. Accidentul a avut loc astăzi, pe strada Bogdan Voievod din sectorul Râşcani al Capitalei.

Accidentul s-a produs pe trecerea de pietoni din preajma pieţei "Bodgan Voievod". Şoferul a refuzat să discute cu jurnaliştii, iar martorii spun că femeia traversa strada regulamentar.

"Am văzut de sus. Femeia traversa strada, iar şoferul nu a frânat la timp şi a lovit-o. Ea mergea regulamentar pe trecerea de pietoni."

"A pălit-o, n-am văzut pe nimeni. Când am văzut s-a sculat omul şi a fugit încoace. A ajuns aici la maşină şi şi-a pierdut cunoştinţa.

Medicii spun că viaţa femeii este în afara oricărui pericol.

"- Leziunile corporale sunt uşoare - medii, starea este stabilă. Pacienta este dusă la Spitalul de Urgenţă pentru investigaţii şi tratament în continuare. - Are fracturi? - După primele semne pare să nu aibă", a declarat medicul de la Spitalul de Urgență, Vasile Todiraș.

Locuitorii capitalei susţin că porţiunea de drum pe care s-a produs accidentul este una periculoasă.

"Au fost atâtea accidente aici şi atâtea destine curmate. Trebuie neapărat să fie instalat un semafor, chiar şi unul cu buton pentru ca lumea să treacă în siguranţă."

La începutul lunii decembrie a anului trecut, în acelaşi loc a fost lovită o femeie în vârstă de 31 de ani, care a murit în urma accidentului.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu