LOVIT de un microbus de linie chiar pe trecerea de pietoni. Un băiat de 12 ani a ajuns la spital

Un băiat, de 12 ani, care se întorcea acasă de la şcoală, a fost lovit în plin de un microbuz de linie. Acesta a fost transportat de urgenţă la spital cu multiple contuzii şi comoţie cerebrală. Culmea e că băiatul a fost accidentat chiar pe trecerea de pietoni, scrie prime.md.

Nenorocirea s-a produs în jurul orei 15, pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana. Băiatul, de 12 de ani, a fost lovit în plin de un microbuz de rută pe trecerea de pietoni în timp ce se întorcea acasă de la şcoală.

Şoferul microbuzului, în vârstă de 55 de ani, a refuzat să vorbească cu jurnaliştii. Poliţia a iniţiat dosar penal pe numele bărbatului.

"În dependenţă de gravitatea leziunilor corporale provocate minorului, bărbatul riscă să fie cercetat penal, iar legislaţia în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 3 până la 7 ani", a precizat ofiţerul de presă DP Chişinău, Adrian Jovmir.

Un caz similar s-a produs în luna iunie a acestui an. Atunci, o fetiţă de patru ani a fost lovită mortal de un microbuz de pe linia 120.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu