Lotul naţional de K-1 Amator a plecat spre Verona, unde va participa la Festivalul de Arte Marţiale

Embed:

Lotul Moldovei de K-1 Amator a plecat în Italia acolo unde în perioada 1-3 mai sportivii noştri vor participa la Festivalul Artelor Marţiale. Luptătorii au dispoziţie bună înaintea turneului şi susţin că vor să aducă cât mai multe medalii.

Dispoziţia bună a predominat înainte de plecarea spre oraşul italian Verona. Luptătorii s-au dat în spectacol făcând glume.

Pentru această deplasare luptătorii au pregătit şi un autocar special.

"Uitaţi-vă vă rog frumos la un moment aici: Ştefan Cel Mare. Toţi care pleacă acum la campionat sunt strănepoţii lui Ştefan Cel Mare. Ei toiţi o să vină cu victorie acasă", a spus pre;edintele clubului Lion, Octavian Orheianu. 

Sportivii sunt optimişti înaintea Festivalului de Arte Marţiale şi îşi doresc să cucerească cât mai multe medalii. 

"Avem dispoziție de luptă, ca la orice militar, ca la orice patriot. Tot timpul suntem dornici de luptă şi de câştig", a spus luptătorul K-1, Ion Botnaru. 

"Am avut o pregătire lungă şi intensivă. Am lucrat împreună cu toată echipa. Suntem pregătiţi şi dorim să aducem doar locuri de frunte", a spus luptătorul K-1, Dumitru Vicol. 

Lotul naţional de K-1 amator, care a plecat spre Verona, este format din 26 de luptători. Aceştia vor evolua la trei categorii de vârstă. În cadrul Festivalului de Arte Marţiale va lupta şi un profesionist. Pe 2 mai Vitalie Matei se va duela cu Jacopo Tarantino la categoria de 71 de kilograme.  

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu