Los Angeles Lakers a retras tricoul cu numărul 34 al fostului baschetbalist Shaquille O'Neal

Embed:

Echipa de baschet, Los Angeles Lakers a retras tricoul cu numărul 34, cel purtat pe teren de fostul star al echipei Shaquille O'Neal. Tricoul a fost afişat în arena Staples Center din Los Angeles, alături de cele ale fostelor vedete ale echipei.

Ceremonia de retragere a tricoului lui Shaquille O'Neal a avut loc în pauza meciului pe care Los Angeles Lakers l-a jucat pe teren propriu cu Dallas Mavericks.

Shaquille, ajuns acum la vârsta de 41 de ani, a purtat tricoul cu numărul 34 la Lakers. O'Neal a evoluat la gruparea californiană între 1996 şi 2004 şi a cucerit trei titluri de campion al NBA cu Lakers în 2000, 2001 şi 2002. El a mai jucat în cursul carierei sale la formaţiile Miami Heat, Orlando Magic, Phoenix Suns, Cleveland Cavaliers şi Boston Celtics, retrăgându-se din activitate în 2011.

Tricoul cu numărul 34 purtat de O'Neal va fi afişat de acum înainte la arena Staples Center din Los Angeles, alături de cele ale fostelor staruri Jerry West, Wilt Chamberlain, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Elgin Baylor, Gail Goodrich, James Worthy şi Jamaal Wilkes.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu