Los Angeles Lakers a învins Indiana Pacers

Embed:

Los Angeles Lakers îşi revine după un început dezastruos de sezon în Liga Nord-Americană de baschet. Formaţia din California a învins la limită Indiana Pacers la o diferenţă de doar un punct.

Los Angeles Lakers a fost dominată de Indiana Pacers în primul sfert, însă jucătorii formaţiei din California şi-au revenit şi au smuls victoria în ultima parte a meciului, învingând cu scorul de 88-87.

Lakers a marcat punctele decisive cu 12 secunde înainte de finalul meciului. Cel care a reuşit să aducă victoria gazdelor a fost chiar vedeta echipei, Koby Bryant. Acesta a marcat în total 20 de puncte.

Pentru Lakers a fost doar a 11-a victorie în acest sezon din 34 de meciuri. Chiar dacă a învins în această etapă, Los Angeles Lakers a rămas pe penultimul loc în Conferinţa de Vest.

Miami Heat şi-a păstrat poziţia a opta în Est după ce a învins Brooklyn Nets cu scorul de 88-84. Vedetele lui Miami Heat, Chris Bosh şi Dwyane Wade au făcut diferenţa, ei reuşind să marcheze împreună mai mult de jumătate din punctele echipei lor. Primul a înscris 26 de puncte, iar Wade cu unul mai puţin.

În aceeaşi zi, Phoenix Suns a umilit pe teren propriu , gruparea Toronto Raptors cu scorul de 125-109, iar Sacramento Kings a pierdut duelul cu Detroit Pistons, scor 95-114.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu