Los Angeles Lakers a învins echipa Dallas Mavericks şi a înregistrat a şaptea victorie consecutivă

Embed:

Cele mai bune echipe din liga profesionistă nord-americană de baschet masculin respectă pe deplin status-quo-ul. Liderii clasamentelor în cele două Conferinţe, de Est şi de Vest, continuă parcursul reuşit din ultima perioadă.

Los Angeles Lakers a învins în deplasare cu 129-114 pe Dallas Mavericks şi a înregistrat a şaptea victorie consecutivă. Gazdele nu au găsit antidot pentru LeBron James, care din nou a fost de neoprit, reuşind 35 de puncte, 16 recuperări şi 7 pase decisive. Gruparea californiană s-a distanțat la 5 victorii de secunda clasată în Conferinţa de Vest, Denver Nuggets.

La rândul ei, gruparea Milwaukee Bucks, liderul clasamentului Conferinţei de Est, a câştigat cu 127-106 partida din deplasare cu Sacramento Kings. Protagoniştii victoriei au fost Khris Middleton şi Eric Bledsoe, care au înscris, cumulat, 51 de puncte.

În actuala ediţie de campionat în NBA Bucks s-au impus în 34 de meciuri şi au pierdut doar 6. Este cel mai bun start de sezon din istoria formației din statul Wisconsin.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu