Los Angeles Kings s-a impus dramatic în faţa lui Philadelphia Flyers

Embed:

Los Angeles Kings a câştigat partida cu Philadelphia Flyers, după loviturile de departajare şi a ajuns la a treia victorie la rând în Liga Nord-Americană de Hochei.

Philadelphia Flyers a început mai bine partida de pe teren propriu cu Los Angeles Kings. Gazdele au deschis scorul prin Shayne Gostisbehere după patru minute de la startul întâlnirii. Los Angeles Kings a restabilit egalitatea până la sfârşitul primei reprize prin Jamie McBain.

Philadelphia Flyers a marcat pentru 2-1 în ultimul act, iar cu 55 de secunde înainte de încheierea partidei, Los Angeles Kings a egalat din nou, iar soarta meciului s-a decis la bulituri. Eroul oaspeţilor a fost portarul Jonathan Quick care a salvat trei lovituri, iar Los Angeles Kings s-a impus în final cu 3-2.

Acesta a fost al treilea succes consecutiv pentru Los Angeles Kings, care se află pe locul patru în Conferinţa de Vest. De partea cealaltă, Philadelphia Flyers este pe poziţia a 13-a în Conferinţa de Est.

Într-un alt meci, Dallas Stars s-a impus în deplasare în faţa lui Buffalo Sabres cu 3-1. Pentru învingători au punctat Valeri Nichushkin, Alex Goligoski şi Tyler Seguin.

Dallas Stars a ajuns la trei victorii la rând şi este liderul Conferinţei de Vest, în timp ce Buffalo Sabres se află pe locul 12 în Conferinţa de Est.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu