Los Angeles Kings, la un pas de finala Cupei Stanley. "Regii" au învins în meciul cu Chicago Blackhawks

Embed:

"Regii" sunt la un pas de finala Cupei Stanley! Los Angeles Kings conduce Chicago Blackhawks cu 3-1 după patru meciuri din semifinale. În ultima partida, Kings a învins cu scorul de 5-2.

Los Angeles Kings a început excepţional cea de-a patra partidă cu Chicago Blackhawks din semifinalele Ligii Nord-Americane de hochei. După prima perioadă, gazdele conduceau cu scorul de 3-0, în urma reuşitelor lui Jake Muzzin, Marian Gaborik şi Dustin Brown.

În partea a doua a meciului, Drew Doughty a majorat scorul la 4-0, însă Brandon Saad a redus din diferenţă. În cea de-a treia perioadă, Bryan Bickell a înscris golul doi al oaspeţilor, iar jucătorul lui Kings, Tanner Pearson a stabilit rezultatul final de 5-2 în ultimul minut al meciului.

După această victorie, "regii" conduc la general cu scorul de 3-1. Următorul meci va avea loc joi dimineaţă, la Chicago. Pentru a ajunge în finala Cupei Stanley, Los Angeles Kings mai are nevoie de o victorie. Câştigătoarea acestui duel se va confrunta în finală cu învingătoarea dintre Montreal Canadiens şi New York Rangers.

Primele meciuri din marea finală a Cupei Stanley sunt programate la începutul lunii viitoare.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu