Los Angeles Kings a RATAT calificarea în play-off-ul NHL

Embed:

Cupa Stanley va avea o altă câştigătoare! Deţinătoarea trofeului, Los Angeles Kings a ratat şansa de a se califica în play-off după ce a pierdut partida cu Calgary Flames.

Campioana en titre din Liga Nord-Americană de hochei, Los Angeles Kings, a pierdut șansa matematică de a se califica în play-off-ul din acest sezon.

Kings a ratat calificarea după ce a fost învinsă în deplasare de Calgary Flames cu scorul de 3-1. Înaintea ultimului meci din sezonul regulat, cu San Jose, Kings ocupă locul 9 în clasament, cu 93 puncte și nu o mai poate ajunge pe Winnipeg Jets, care este pe locul 8, cu 96 puncte.

Los Angeles Kings este prima campioană care ratează play-off-ul după o pauză de opt ani. Kings este doar a opta deținătoare a Cupei Stanley care ratează play-off-ul la un sezon după succesul său.

Vancouver Canucks s-a calificat în play-off după ce a învins formaţia Arizona Coyotes cu scorul de 5-0. Pentru gazde au marcat Sedin, Kenins, Weber, de două ori, şi Hamhuis.

Într-un alt meci, Montreal Canadiens a învins Detroit Red Wings cu scorul de 4-3 după prelungiri. Cele două formaţii sunt calificate deja în play-off-ul Ligii Nord-Americane de hochei.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu