Los Angeles Kings - New Jersey Devils, scor 4:0

Embed:

Los Angeles Kings este foarte aproape de a câştiga trofeul Cupei Stanley! Campioana Conferinţei de Vest a câştigat cu 4-0 al treilea meci din finala play-off-urilor, împotriva „diavolilor” din New Jersey, şi au dus acum scorul la 3-0 la general. „Regii” mai au nevoie doar de o victorie în următoarele 4 meciuri pentru a se încorona pentru prima oară în istorie drept campioni ai Ligii Profesioniste Nord-Americane de Hochei.

Cu un avantaj de 2-0 la general după primele două partide ale Cupey Stanley, Los Angeles Kings a făcut spectacol în meciul 3 contra „diavolilor” din New Jersey.

Prima perioadă a fost una lipsită de goluri, însă din actul secund a început recitalul. Alek Martinez şi Anze Kopitar au punctat în perioada de mijloc, iar formaţia din New Jersey părea descumpănită şi resemnată. „Regii” au mai înscris de două ori în momente de superioritate numerică pe gheaţă, prin Jeff Carter şi Justin Williams, iar tabela arăta la finalul disputei un 4-0 umilitor pentru Devils.

Unul dintre principalii artizani ai victoriei a fost portarul celor din Los Angeles, Jonathan Quick, care a avut nu mai puţin de 22 de intervenţii salvatoare. Scorul la general devine acum 3-0 în favoarea „Regilor” din Los Angeles, care mai au nevoie de o singură victorie în următoarele 4 partide pentru a deveni pentru prima oară în istorie campioni în NHL. Meciul 4 va avea loc pe arena Staples Center, din Los Angeles.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu