Logitech Ultrathin Keyboard Cover pentru Noul iPad si iPad 2

Logitech își extinde gama de accesorii pentru tablete cu o nouă tastatură, Logitech Ultrathin Keyboard Cover, compatibilă cu noul iPad dar și cu iPad 2. Acest dispozitiv dispune de o carcasă ultra-subțire ce protejează ecranul tabletei și o tastatură integrată pe care poți tasta ușor în timp ce călătorești.

"A treia generație de iPad-uri și aplicațiile sale sunt concepute să-ți ofere mai mult control și creativitate, fie că editezi fotografii sau vizionezi filme, fie că produci muzică sau scrii un roman", a precizat Alexis Richard, director de marketing de produs în cadrul Logitech. "Noul Logitech Ultrathin Keyboard Cover, cu design inteligent și baterii cu durabilitate mare oferă o cale convenientă pentru a experimenta la maxim iPad-ul, indiferent de activitatea aleasă", a menţionat acesta.

Partenerul perfect pentru iPad, Logitech Ultrathin Keyboard Cover protejează ecranul tabletei cu o suprafață subțire de aluminiu care dispune de o tastatură integrată ce se conectează prin Bluetooth. Asemenea unui Smart Cover, Logitech Ultrathin Keyboard Cover se atașează rapid la iPad-ul cu un clește magnetic. Stand-ul integrat îți menține iPad-ul la cel mai bun unghi de vizualizare. Bateriile cu o autonomie de șase luni (când tastatura este utilizată în medie de două ore pe zi) asigură un timp mai mare pentru activitatea ta preferată. Cover-ul ultra-subțire dispune de o funcție on/off:  iPad-ul va porni automat în momentul în care cover-ul este deschis și va intra în standby atunci când acesta va fi închis.

Logitech a confirmat de asemenea că Logitech Keyboard Case for iPad 2 și Logitech Tablet Keyboard for iPad, dispozitive din actuala serie de accesorii, sunt compatibile cu iPad 2 și a treia generație de iPad-uri.

Preț și disponibilitate

Logitech Ultrathin Keyboard Cover va fi disponibil în Europa începând cu aprilie 2012 la un preț recomandat de 99,99 Euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu