Logitech Mini Boombox, noul difuzor Bluetooth FOTO

Conceptul din spatele lui Logitech Mini Boombox nu este rău deloc. Ai o boxă mică, dotată cu baterie, care poate fi folosită pentru redarea muzicii de pe telefon sau tabletă atunci când nu eşti acasă, scrie go4it.ro. În plus, ea ţine şi loc de handsfree, fiind dotată cu microfon.

Logitech Mini Boombox este varianta mai mică a sistemului audio wireless Boombox şi este dotat cu două difuzoare de 2". Pentru dimensiunile sale, difuzorul wireless este foarte puternic şi oferă un sunet bine balansat. El se poate conecta fără fir cu orice dispozitiv care suportă Bluetooth A2DP. În cazul în care utilizatorii dispun de un player MP3 obişnuit, panoul din spate are un jack de 3,5 mm pentru line in.

Pentru a-şi justifica puţin preţul, Logitech Mini Boombox are un panou de control cu butoane sensibile la atingere pe latura superioară. Acestea se aprind în roşu. Bateria integrată are o autonomie de 10 ore, greu de ingnorat, iar alimentarea se face prin intermediul unei mufe miniUSB. Pentru Europa, Logitech Mini Boombox va avea un preţ de 80 €.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu