Logitech Cube, mouse-ul care se poate tranforma în presenter

A fost lansat mouse-ul Logitech Cube. Principala particularitate a acestuia este designul unic, care îi permite să se tranforme foarte simplu într-un presenter.

Când este folosit ca un mouse, Logitech Cube face scroll în direcţia impusă de degetul pe panoul principal cu ajutorul software-ului Logitech Flow Scroll.

“Cu design special, Logitech Cube îţi fură privirea din prima”, a spus Todd Walker, brand manager în cadrul Logitech. “Dar design-ul distinct nu este totul. Cube are acele funcţii care te ajută să lucrezi pe durata unui zbor internaţional sau să realizezi o prezentare de succes”, a precizat acesta.

Pentru a folosi Logitech Cube ca presenter, tot ceea ce trebuie să faci este să ridici dispozitivul în aer, iar câteva momente mai târziu acesta se va afla în modul de presenter.

Trecerea către următorul slide se face prin apăsarea părţii superioare a mouse-ului, iar dacă vrei să revii, trebuie să întorci mouse-ul şi să apeşi din nou.

Logitech Cube vine însoţit de un receiver mic Logitech Unifying ce dispune de conectivitatea Logitech Advanced 2.4 GHz şi la care poţi conecta până la şase dispozitive. Poţi adăuga o tastatură sau un number pad, sau chiar un al doilea mouse, fără să te mai incomodeze multitudinea de receivere USB.

Logitech Cube a fost premiat în cadrul CES Innovations Design and Engineering 2012, la categoria Computer Peripherals, şi va fi prezent la târgul internaţional de electronice de la CES, care se desfăşoară în perioada 10-13 ianuarie 2012 la Las Vegas.

Logitech Cube va fi disponibil doar pe site-ul companiei, începând cu această lună, la un preţ de 69,99 Euro.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu