Locuri misterioase și extrem de frumoase ale Planetei. Lucruri neştiute despre aceste minuni ale naturii

Embed:

Plaja ascunsă din Mexic sau lacul cu apă roz din Australia sunt doar câteva dintre minunile naturale ale Planetei. Jurnaliștii de la BBC au realizat un material despre locurile misterioase și extrem de frumoase care merită să fie admirate. 

Un fenomen foarte rar a fost surprins pe suprafaţa lacului "Abraham" din Canada. În fiecare iarnă, acolo pot fi observate bule de aer înghețate, care sunt formate, de fapt, din gaz metan.

Un alt peisaj ce îți taie respirația se află în Australia. Lacul "Hillier" este unul dintre puținele bazine din lume a cărui apă este de un roz intens. Oamenii de știință presupun că acesta se datorează bacteriilor halofile roşii din crustele de sare.

Pe insula Java din Indonezia se află un lac format în craterul unui vulcan, apa acăruia este de un turcoaz aprins. Lacul sulfuros cu apă termală este înconjurat de peisaje superbe.

Un alt loc plin de mister, care atrage mii de turiști, este o plajă ascunsă din Mexic. Minunea de pe insulele Marieta este un adevărat colț de rai. Pentru a ajunge acolo, turistii trebuie să înoate printr-un tunel, însă priveliștea oferită de acest loc merită orice efort.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu