Locuitorii unui cartier din Sankt Petersburg, ÎNFRICOŞAŢI! Descoperirea care i-a pus pe gânduri. A fost demarată o investigaţie (VIDEO)

Agenția de monitorizare a mediului din Rusia investighează mai multe rapoarte despre un detaliu ciudat descoperit într-un cartier din nordul Sankt Petersburgului.

Agenția Rosprirodnazor a demarat o investigație ecologică, după ce mai mulți locutiori au relatat despre culoarea albastră și violet a mormanelor de zăpadă de pe anumite trotuare și de pe capotele mai multor mașini, informează The Moscow Times. citează digi24.ro.

"Zăpada are o nuanță de albastru strălucitor, iar în alte părți – de exemplu, pe trotuarul adiacent unei fabrici din industria farmaceutică care urmează să fie demolată – prezintă o nuanță violetă", a declarat presei ruse o reprezentantă a Rosprirodnazor, Gulnara Gudulova.

Locuitorii se tem că zăpada ar putea fi contaminată chimic.

La rândul ei, autoritatea hidrometeorologică din Rusia a precizat că este posibil ca această cromatică să fie cauzată de prezența unor scurgeri de cobalt sau albastru de metilen.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu