Locuitorii statelor Colorado şi Wyoming s-au trezit dimineaţa cu un strat de zăpadă de până la 30 de cm (VIDEO)

Embed:

Locuitorii statelor americane Colorado şi Wyoming s-au trezit duminică dimineaţă cu o furtună de zăpadă timpurie care a acoperit casele şi drumurile cu un strat de până la 30 de centimetri şi a dus la scăderea drastică a temperaturilor peste noapte, relatează AP, potrivit Mediafax.ro.

Furtuna a provocat accidente, a îngreunat traficul şi a închis temporar unele autostrăzi din cauza condiţiilor de îngheţ.

Cea mai mare cantitate de zăpadă a căzut într-o zonă care se întinde de la Boulder, Colorado, prin Wyoming până la Munţii Beartooth din Montana.

Serviciul National de Meteorologie a informat că în ultimele 24 de ore stratul de zăpadă măsoară între 8 şi 33 de centimetri la sud de Sheridan, Wyoming.

Aproximativ 3 centimetri de zăpadă au căzut în Denver, unde temperatura a scăzut de la 16 grade Celsius sâmbătă la -7 grade în dimineaţa zilei de duminică.

În regiune a fost emis un avertisment privind vremea de iarnă, prognoza arătând că zăpadă se va opri în după-amiază zilei de duminică. Duminică dimineaţa se aşteptau să cadă încă 5 centimetri în zona Fort Morg

În zonele montane zăpada va mai cadea până luni dimineaţa, unde stratul ar putea ajunge până la 30 cm pe vârful Pikes, lângă Colorado Springs.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu