Locuitorii satului Step-Soci vor avea drumuri bune şi de calitate

Embed:

Drumurile se repară repid şi de calitate. De asta s-a convins personal ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici, care a mers să inspecteze cum stau lucrurile în satul Step-Soci, din raionul Orhei. Acolo sunt reabilitate cinci artere adiacente, cu o lungime de un kilometru.

"Sunt multe dificultăţi cu care companiile construiesc aici se întâlnesc. Aici este un exemplu în care ei au găsit comunicare foarte bună cu primarul, iar eu i-am atenţionat pe toţi că prioritar este calitatea drumurilor. Nu vrem ca acest drum să fie reparat în fiecare an, ci odată şi pe mai mult timp", a spus  ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici

Reprezentanţii Administraţiei de Stat a Drumurilor susţin că verifică zilnic cum se fac lucrările.

"Asfaltul este foarte calitativ şi noi în general ne străduim ca calitatea pe care o facem noi în acest sector să fie cât mai bună. Avem multe lucrări aici, dar ne străduim să le facem calitativ, ca oamenii când vom pleca să zică că am făcut un lucru bun", a spus diriginte de şantier, Iurie Bucliş.

Locuitorii satului Step-Soci se bucură că vor avea drumuri bune.

"Pe partea de la deal erau foarte rele drumurile, dacă ploua, fără ciubote nu puteai să umbli. Dar acum e foarte bun acest proiect pentru oameni, e mai uşor de noi şi pentru copii ca să nu se ducă la şcoală prin glod."

"Va fi mai confortabil pentru copii, pentru o mămică cu cărucior. Fiecare cred că s-ar bucura. "

"Va fi mai bine pentru lume, nu va merge prin glod Când ploua, curgea apa, se ducea în vale şi strica drumurile. Demult n-au mai fost reparate. "

La Orhei, în cadrul programului lansat de Guvern sunt reabilitate 61 de drumuri locale, dintre care 15 au fost deja reparate. Suma totală a investiţiilor se ridică la 75 de milioane de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu