Locuitorii oraşului Orhei au protestat în faţa sediului Jurnal TV: Să iasă afară şi să-şi ceară scuze

Embed:

Zeci de locuitori ai oraşului Orhei au protestat, astăzi, în faţa sediului Jurnal TV. Aceştia sunt nemulţumiţi de ofensele care li s-au adus în emisie directă la acest post.

Oamenii au scandat lozinici împotriva minciunilor difuzate în emisiunile de la televiziunea finanţată de condamnatul penal Victor Ţopa. 

De dimineaţă, zeci de oameni au venit de la Orhei pentru a protesta împotriva criticilor aduse de prezentatorii Jurnal TV, Anatol Durbală şi Constantin Cheianu.

Locuitorii oraşului Orhei au venit cu pancarde pe care scria "Jurnal TV, Orheiul te urăşte!", "Ţopa TV – Ştiri din Cheianu, Cemadan, vogzal, Mallorca!".

"Ei ne numesc pe noi cu felurite cuvinte murdare. Trebuie să le fie ruşine, pentru că noi nu suntem aşa cum ne numesc pe noi. Să iasă afară să-şi ceară scuze în faţa la toţi. Să îi vadă toată lumea", a spus o doamnă.

"Nu trebuie să ne ofensaţi. Noi suntem oameni normali. Noi cerem ce al nostru" a spus un bărbat.

Prezentatorii Jurnal TV i-au ofensat de mai multe ori pe locuitorii oraşului Orhei, pentru că au protestat cerând eliberarea edilului Ilan Şor.

Cei doi prezentatori utilizează, deseori, expresii jignitoare, care nu corespund deontologiei jurnalistice, şi în adresa conducerii de vârf a ţării.

Protestul a durat câteva minute. Niciun reprezentant al Jurnal TV nu a ieşit să discute cu protestatarii.

Drept urmare, manifestanţii au lăsat pancardele la intrarea principală în redacţia Jurnal TV. 

Citeşte şi: Site-ul Jurnal.md, care aparţine mafioţilor fugari Victor şi Viorel Ţopa, manipulează opinia publică

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu