Locuitorii municipiului Bălţi, revoltaţi din cauza gunoiului din apropierea lacului orăşenesc

Embed:
Lacul orăşenesc din Bălţi s-a transformat dintr-o zonă de agrement într-o platformă de gunoi. Recent, muncitorii de la primărie au curăţat iazul care inunda câteva case din apropiere. Funcţionarii nu s-au grăbit însă să evacueze la timp deşeurile acumulate şi au lăsat mormane de gunoi chiar pe malul lacului. Locuitorii din zonă deja de o lună sunt hrăniţi doar cu promisiuni.

"Canalul l-au distupat, aşa şi au lăsat pe margină spunând că va veni altă maşină şi o să-l încarce cu timpul, nu a venit nimeni. "

"Gunoiul acesta să ni-l ia să ni-l ducă că tare nu e frumos când mergem pe acolo când vedem grămezile celea de gunoi acolo."

Ajunşi la capătul răbdării, oamenii s-au apucat singuri să strângă deşeurile. În total, s-au adunat aproximativ o sută de saci de gunoi. Însă nici de această dată responsabilii de la salubritate nu s-au grăbit să vină să facă ordine.

"A sunat doamna şi a spus că până miercuri că deja acuma nu lucrează, au fost sunete şi mai înainte cu acesta care a fost scos de tractor şi nimeni nu a venit. "

"Nu am crezut că nu va ieşi nimeni din autorităţi să ne dea măcar o maşină că lumea a ieşit să încarce chiar toate acestea, însă nu a venit nimeni."

"Dezastru, nu se poate aşa ceva. Eu cred că primăria nu ştiu cine dar să strângă gunoiul cela că nu-i frumos. Mizerie, vara cald e acuş."

Solicitaţi de postul nostru de televiziune, responsabilii de la primărie au dat asigurări că gunoiul va fi evacuat în această săptămână.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu