Locuitorii din nordul ţării, TERORIZAŢI DE HOŢI care le-au adus prejudicii enorme. Poliţia a reţinut cinci suspecţi (VIDEO)

Cinci bărbați, cu vârsta cuprinsă între 20 - 40 de ani, domiciliați în nordul ţării, membrii unui grup criminal, au fost reţinuţi pentru furturi din locuinţePrejudiciul adus de suspecţi este de circa 1.000.000 de lei.

Potrivit Poliţiei, bănuiţii aveau fiecare roluri bine determinate, liderul grupării urmărea victima din momentul părăsirii domiciliului până la comiterea infracțiunii. În același timp, ceilalți membri sustrăgeau din locuințe obiecte din aur și bani.

Suspecții intrau în gospodăriile oamenilor în prima jumătate a zilei prin forțarea geamurilor şi a uşilor din termopan. Bunurile furate erau împărțite între infractori.

În urma efectuării percheziţiilor la domiciliile suspecţilor, au fost depistate şi ridicate o parte din bunurile sustrase, dar şi obiecte folosite la comiterea infracţiunilor, două staţii radio prin care suspecţii comunicau între ei, două măşti de tip anonimous, două pistoale cu gaz şi o armă de vânătoare, cartuşe, telefoane mobile.

Dacă vor fi găsiți vinovați, bănuiţii riscă de la 7 până la 12 ani de închisoare.

Timp de trei luni pe teritoriul Republicii Moldova au fost înregistrate 825 furturi din locuințe.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu