Locuitorii din Hânceşti sunt încântaţi de campania lansată de PD. "Noi, poporul, îi vom ridica pe oamenii noştri de jos"

Embed:

Turneul Partidului Democrat prin localităţile din ţară, în cadrul campaniei Expresul "Vocea Moldovei", a continuat astăzi. De această dată, liderii formaţiunii le-au vorbit localnicilor din raionul Hânceşti despre importanţa creşterii economice şi a bunăstării cetăţenilor.

Liderii PDM au mers mai întâi în comuna Sărata Galbenă. Preşedintele formaţiunii, Marian Lupu şi colegii săi de partid au vorbit despre importanţa selectării candidaţilor pentru Parlament de către cetăţeni.

"Eu vreau ca pe calea votului deschis pentru candidaţii ai Partidului Democrat în Parlament să se pronunţe oameni. Eu sunt sigur că aceasta cale ne oferă nouă, celor de la Partidul Democrat, o listă de înaltă valoare, oamenii, care sunt susţinuţi de către cetăţenii ţării, oamenii, în care ei au încredere", a zis Marian Lupu.

"Între colegii mei sunt oameni absolut deosebiţi, care gestionează domenii speciale. Dacă avem drumuri mai bune, să ştiţi că asta datorează Partidului Democrat, dacă avem viteza mare la Internet şi puteţi comunica cu rudele din afara ţării se datorează Partidului Democrat", a menţionat ministrul Culturii, Monica Babuc.

Localnicii au avut posibilitatea să comunice cu membrii PDM şi să pună întrebări.

"Iniţiativa domnului Lupu, când noi împreună am venit cu iniţiativa de indexarea pentru pensiile mai mici, dar nu am avut voturi, de aceea este foarte important pe cine alegeţi, pe cine delegaţi în Parlament", a spus ministrul Muncii, Valentina Buliga.

Ulterior, democraţii au mers în oraşul Hânceşti, unde au vizitat o companie de transport.

"Partidul Democrat a venit cu mai multe iniţiave pentru a schimba sistemul electoral, ca să le oferim cetăţenilor ceea ce ei într-adevăr îşi doresc, să aleagă cei, care trebuie să-i reprezinte în Parlament, în Guvern. Împreună să punem un fundament solid pentru un viitor european", a explicat preşedintele Parlamentului, Igor Corman.

Locuitorii raionului Hânceşti spun că, datorită iniţiativei democraţilor, vor fi auziţi.

"E foarte bine că e direct. Până acum pe liste erau cine dădeau bani, acela era, aşa nimereau, dar acum noi, poporul, de jos, îi vom ridica. Şi au venit la noi în localitate să ascultă ce întrebări are populaţia".

"În sfârşit populaţia va avea un cuvânt de spus care sunt oamenii de încredere, valoroşi, capabili ca să preia treburile statului".

Alegerile candidaţilor PDM pentru Parlament vor avea loc în data de 28 septembrie în toate sediile formaţiunii din ţară.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu