Locuitorii Capitalei sunt gata să iasă în stradă dacă transportul se va scumpi (VIDEO)

Embed:

Intenţia administratorilor rutelor municipale de a scumpi călătoria cu microbuzul de la trei - la 10 lei stârneşte nemulţumiri în rândul cetăţenilor. Călătorii sunt indignaţi de faptul că preţurile cresc, în timp ce salariile şi pensiile nu prea. Oamenii mai spun că 10 lei pentru o călătorie este un tarif exagerat, având în vedere starea dezastruoasă a microbuzelor, dar şi a drumurilor.

Solicitarea privind majorarea tarifelor pentru călătoriile cu microbuzele care circulă în Capitală a fost transmisă, vineri, consilierilor municipali de către un grup din care fac parte 14 companii de transportatori.

Aceştia spun că tariful trebuie majorat până la 10 lei. În cel mai rău caz, pentru început, sunt gata să accepte dublarea actualului preţ de trei lei. În caz contrar, transportatorii ameninţă cu proteste. Autorităţile municipale au la dispoziţie cel mult două săptămâni pentru stabilirea noilor preţuri pentru călătoria cu microbuzul. De cealaltă parte, călătorii nici nu vor să audă de noi scumpiri.

Locuitorii Capitalei spun că sunt gata să iasă în stradă dacă transportul se va scumpi.

Ultima dată, tariful pentru călătoria cu microbuzul în Capitală a fost modificat în 2006.


loading...

Lasă un comentariu